hummelmagyarorszagRólunk

A HUC-SPORT Kft. 1995 óta kizárólagos magyarországi forgalmazója a hummel INTERNATIONAL Sport and Leisure A/S dán anyacégen keresztül e világmárkának.

A tevékenységi körünk sportruházat és sportfelszerelés – Teamsport, valamint Lifestyle termékek forgalmazására terjed ki. Minden korosztály igényeit ki tudjuk szolgálni kisgyermekektől egészen a felnőtt korig.

A termékeink tervezését, teljes körű kollekció kialakítását, annak gyártatását az anyacég végzi, minden évben megújuló katalógussal.

Az általunk képviselt márka népszerűsége évről évre növekszik, ami nemcsak forgalmazásunkban, de a népszerű sportágak (kézilabda, labdarúgás) csapatmegjelenésében is érzékelhető.


Kövessétek Facebook és Instagram oldalunkat is, ahol a legfrissebb eseményeket, eredményeket, kollekciókat vagy csapatképeket tesszük közzé.

 

FIGYELEM: Csak a webshop oldalunkra feltöltött termékeket van lehetőség ezen keresztül online megvásárolni, a többi termék az eddig megszokott módon, személyesen vagy email-en keresztül rendelhető.